Preşedintele Klaus Iohannis : De la 1 iunie se redeschid terasele

May 29, 2020
304 Views

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi, la finalul unei şedinţe privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, că de la 1 iunie se vor redeschide terasele.

“În ce priveşte, totuşi, măsurile de relaxare, avem şi câteva veşti pozitive. Începând din 1 iunie, câteva activităţi care până acum au fost interzise vor redeveni posibile. Astfel, de la 1 iunie se redeschid terasele, însă e clar că aici e nevoie de unele măsuri foarte speciale şi acestea vor fi comunicate”, a arătat preşedintele într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Pe de altă parte, el a solicitat atenţie, în continuare, din partea populaţiei.

“Am avut o şedinţă destul de lungă împreună cu premierul Orban, cu mai mulţi miniştri şi consilieri prezidenţiali. Am analizat situaţia în care ne aflăm, stadiul epidemiei şi ce măsuri se impun în perioada imediat următoare. Avem şi astăzi aproape 200 de cazuri noi, avem aproape 200 de persoane la terapie intensivă. Deci, nu putem să vorbim de o reducere semnificativă a epidemiei. În consecinţă, în continuare, atenţie, atenţie, atenţie!”, a spus Iohannis. AGERPRES

Foto : agerpres.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: