Zilele Bibliotecii ,,Octavian Goga” Cluj – ,,99 de ani de activitate publică la Cluj-Napoca”

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat să ia parte la sărbătorirea a 99 de ani de existență a bibliotecii publice la Cluj-Napoca.
Programul Zilelor Bibliotecii din perioada 25 – 29 mai 2020 propune vizionarea expoziției „99 de ani de bibliotecă publică la Cluj-Napoca”, expoziție realizată de Compartimentul Colecții speciale, memorie și cunoaștere locală. Aceasta poate fi vizitată în foaierul sediului central și on-line pe pagina de Facebook a bibliotecii.
Din cauza situației epidemiologice, activitățile se vor desfășura în mediul on-line. Publicul este invitat să urmărească paginile de Facebook, blogul copiilor și să participe la activitățile interactive de pe platforma ZOOM. Acestea cuprind ore de poveste în limbile română, engleză, maghiară, atelier de coding, club de limba engleză, clubul curioșilor. Programul complet al activităților poate fi consultat pe pagina oficială a bibliotecii www.bjc.ro.
Pe parcursul săptămânii 25 – 29 mai la sediul central și la filialele de cartier vor fi oferite Înscrieri gratuite pentru toate vârstele.

Leave A Comment

%d bloggers like this: