Cluj-Napoca : Au început lucrările de modernizare în Piața Blaga și pe străzile Napoca, Petru Maior, Emil Isac și Republicii

May 21, 2020
341 Views

Au început lucrările de modernizare în Piața Blaga și pe străzile Napoca, Petru Maior, Emil Isac și Republicii (până la intersecția cu strada Avram Iancu)

Modernizarea presupune două etape:

1. Etapa lucrărilor de insfrastructură desfășurate de către Electrica, Compania de Apă, CFO Integrator (introducerea cablurilor în subteran);
2. Etapa modernizării efective a străzilor, conform planșelor atașate.

Termenele contractuale de finalizare a diferitelor lucrări preliminare de modernizare la rețelele electrice și pe tronsoanele necesare din afara amplasamentului – lucrări desfășurate de SDEE Electrica Cluj, Compania de Apă și CFO Integrator – sunt următoarele:

– Piața Lucian Blaga: 30 mai
– strada Napoca: 5 iunie
– strada Petru Maior: 5 iunie
– strada Emil Isac: 5 iunie

Lucrările desfășurate de SDEE Electrica SA (lucrările de relocare a rețelelor în subteran) necesită în această perioadă intervenții pe următoarele străzi, pe trotuar sau/și carosabil:
Clinicilor, Victor Babeș, Avram Iancu, Gh. Șincai, Universității, Piața Unirii, Moților, str. Sindicatelor și str. Alexandru Ciurea.

Având în vedere termenele asumate de companiile de rețele edilitare, respectiv termenul din contractul cu SC Diferit SRL, Primăria Cluj-Napoca estimează următoarele termene integrale de finalizare a lucrărilor de modernizare din acest proiect:

– iunie 2020 pentru strada Republicii, tronson Napoca – Avram Iancu
– septembrie 2020 pentru străzile Napoca, Petru Maior și Emil Isac
– 30 noiembrie 2020 pentru Piața Lucian Blaga

Dragi clujeni,
Ne cerem scuze pentru deranjul temporar produs de lucrări și vă mulțumim pentru întelegere.
Vă asigur că am făcut tot ce a fost legal și tehnic posibil pentru a diminua la maximum termenele pentru desfășurarea lucrărilor.
Vă asigur ca voi monitoriza zilnic stadiul derulării lucrărilor astfel încat firmele implicate să respecte termenele contractuale.
Vă mulțumesc și vă asigur că vom avea o modernizare demna de centrul Clujului!

 

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: