SCANDAL la Spitalul de Boli Infecțioase.Romii din Dej internați cu COVID-19 au vrut sa stea toata famila intr-un salon

Din primele informații se pare că romii au devenit violenți și au început să distrugă mobilierul, motiv pentru care au fost chemate autoritățile să liniștească apele.

Cei 60 de romii provin dintr-o comunitate din zona Dejului și au fost testați pozitiv recent și aduși la Cluj-Napoca pentru a primi tratament.

S-a intervenit la Spitalul de Boli Contagioase Cluj, unde un grup format din 60 de persoane internate, cu Covid19, de etnie rroma, care se află internați pentru tratament medical, provoacă dezordine și nu respecta regulile de ordine interioară”, spune o sursă din Jandarmeria CLuj.

La Clinica de Boli Infecțioase din Cluj, în ultimele zile au fost internate în regim de urgență 63 de persoane, de etnie romă, din Dej, care s-au infectat în urma prezenței la o slujbă religioasă, ilegală.

„Ei au vrut să stea toată familia în același salon. Câte șase sau opt persoane, ori asta este interzis de normele medicale aplicate în cazul infecției de coronavirus. Liniștea a fost restabilită iar persoanele care au produs dezordinea vor di trase la răspundere penală”, a spus prefectul Mircea Abrudean

Pe holurile spitalului patruleaza jandarmii ,iar afara sunt efective de jandarmi si politie.

In momentul de fata e liniste la Spitalul de Boli Contagioase Cluj,

Leave A Comment

%d bloggers like this: