Facebook lansează Messenger Rooms, pentru apeluri video nelimitate cu până la 50 de persoane

April 26, 2020
511 Views

Facebook lansează un produs de videoconferinţe gratuit, Messenger Rooms, care va permite utilizatorilor să se conecteze indiferent dacă folosesc una dintre aplicaţiile companiei, a anunţat vineri Mark Zuckerberg, citează Variety.

Funcţia de videoconferinţe va fi similară Zoom şi aplicaţiei Houseparty, ambele înregistrând o creştere de utilizare în timpul crizei sanitare.

Messenger Rooms va permite găzduirea de videoconferinţe, fără un timp limită, pentru 50 de utilizatori. Facebook Messenger este limitat la maximum 8 utilizatori.

Messenger Rooms va fi lansată pe toate aplicaţiile Facebook, începând cu această săptămână, în unele ţări şi în următoarele săptămâni în restul ţărilor.

Zuckerberg a spus că pentru dezvoltarea Messenger Rooms s-a avut în vedere, în principal, securitatea. El a spus că a învăţat din greşelile făcute de alţii în domeniul videoconferinţelor.

În Messenger Rooms, o videoconferinţă poate fi blocată – dezactivând posibilitatea ca alţi utilizatori să se alăture odată ce o sesiune a început; pot fi înlăturaţi sau blocaţi participanţi; numele unei „camere” poate fi raportat, dacă un utilizator consideră că a încălcat politicile Facebook.

În plus, funcţia de streaming Facebook Live este actualizată de companie, fiind readusă unealta Live With, prin care un utilizator poate adăuga un altul pentru un video live.

…..

Foto : theandroidsoul.com

Leave A Comment

%d bloggers like this: