Cum va fi vremea în această săptămână. Prognoza meteo

April 21, 2020
449 Views

În următoarele două săptămâni, vremea va fi caracterizată de o uşoară răcire, urmată de o încălzire, în urnele regiuni fiind mai cald decât normalul perioadei/ Probabilitatea de apariţie a ploilor creşte, în toate zonele, după 26 – 27 aprilie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat, luni, prognoza pentru următoarele două săptămâni. Vremea va fi caracterizată de o uşoară răcire, urmată de o încălzire, în unele regiuni urmând a fi mai cald decât este normal în această perioadă. Probabilitatea de apariţie a ploilor creşte, în toate zonele, după 26 – 27 aprilie.

…..

În Transilvania, variaţiile termice diurne vor fi nesemnificative până în data de 23 aprilie, iar media acestora va fi de 14…15 grade. Ulterior acestei date va exista o creştere uşoară spre o medie de 20 de grade, în data de 27 aprilie, iar până spre sfârşitul intervalului, deşi vor fi uşoare oscilaţii de la o zi la alta, acestea nu vor fi importante. Minimele termice vor marca o scădere, de la o medie regională de 5 grade în prima noapte, la o medie de -2…0 grade, în data de 25 aprilie. Apoi, temperatura aerului va fi în creştere, spre 5 grade, în medie regională, în data de 28 aprilie, iar până la sfârşitul intervalului de referinţă sunt estimate variaţii mici în regimul termic. Probabilitatea de ploaie va creşte după data de 26 aprilie.

…..

La munte, temperaturile maxime, până în data de 23 aprilie, vor fi în medie de 5 grade, apoi tendinţa temperaturilor diurne va fi de creştere uşoară, iar media acestora, până la sfârşitul intervalului, se va situa în jurul valorii de 10 grade. Minimele termice vor marca o scădere până în data de 22 aprilie, de la o medie regională în jurul a 0 grade, la o medie de -5 grade. Apoi, temperatura aerului va creşte uşor şi până în ultima zi, deşi vor mai fi unele variaţii termice de la o zi la alta, media minimelor va ajunge a se situa în jurul valorii de 3 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată din data de 26 aprilie.

Leave A Comment

%d bloggers like this: