Mesajul prefectului judeţului Cluj, Mircea Abrudean cu ocazia Sărbătorilor Pascale

“Dragi clujeni,

Vă mulțumesc pentru efortul, înțelegerea și responsabilitatea, pe care le-ați arătat fiecare dintre dumneavoastră în această perioadă, înțelegând să respectați prevederile ordonanțelor militare. Traversăm momente dificile, marcate de probleme de sănătate, de izolare și distanțare socială, dar toate sunt în scopul păstrării sănătății noastre și a celor dragi. Respectând dispozițiile legale, arătăm respect fată de noi înșine, față de familie și comunitatea în care trăim.

Vreau, de asemenea, să adresez un mesaj de mulțumire și prețuire, celor care în această perioadă se ostenesc și se sacrifică pentru noi: medici, asistenți medicali, infirmieri, ambulanțieri , polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, militari și toți cei care prin natura funcției lor participă la acțiunile de ajutorare a celor afectați de COVID19. Toți acești oameni, care au familii la rândul lor, au înțeles să își facă datoria și să își respecte jurămintele asumate, iar pentru asta, merită tot respectul nostru!

Apreciez în mod deosebit, efortul depus de toate ONG – urile implicate în lupta împotriva răspândirii Covid19 in județul Cluj, precum și sprijinul financiar și logistic venit din partea mediului de afaceri clujean și a multor oameni generoși, cu toții înțelegând că doar împreună putem să reușim. Mulțumesc în aceeași măsură și celor care își dedică timpul și resursele ajutând voluntar pe cei aflați în suferință. Ei sunt prezenți de fiecare dată atunci când situațiile grele o cer, și pentru ei a oferi ajutor înseamnă parte din viața zilnică.

Ne aflăm înaintea Sărbătorii Sfintelor Paști și este în spiritul și în tradiția noastră, ca bucuria creștinească a acestui important eveniment, să o împărtășim cu cei dragi. În acest an, însă, trebuie să acordăm întâietate măsurilor de protecție stabilite de autorități. Chiar dacă nu vom putea merge la biserică de Sfintele Paști, am convingerea că lumina învierii lui Hristos va aprinde în sufletele noastre speranța și încrederea în reușita și în faptul că peste timp vom putea privi cu toții această perioadă ca una care ne-a întărit, ne-a deschis față de aproapele nostru și din care am ieșit învingători.

Vă doresc tuturor, Sărbători Fericite, sănătate, încredere și speranță!” arata Prefectul Abrudean

Leave A Comment

%d bloggers like this: