Cum sa comunici de la distanta cu cei apropiati: 10 aplicatii gratuite pentru apeluri video si conferinte on-line

March 30, 2020
241 Views

Masurile de distantare sociala care ne protejeaza de raspandirea coronavirusului ne-au cam inchis in casa, dar asta nu inseamna ca nu putem comunica cu familia, prietenii si colegii de munca. Gratie tehnologiei, ne putem vedea cu cei dragi si putem participa la conferinte online sau webinarii, printre altele.

Am facut o lista cu 10 aplicatii gratuite pentru apeluri video care te pot ajuta sa ramai in legatura cu ceilalti si sa-ti faci treaba (daca lucrezi de acasa).

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru utilizatorii Apple care vor sa pastreze legatura cu familia si prietenii

FaceTime este cea mai buna optiune pentru utilizatorii Apple care vor sa vorbeasca si sa se vada cu cei apropiati. Daca ai un iPhone, iPad sau un Mac, poti initia un apel video cu oricine din lista ta de contacte care detine, la randul sau, un astfel de dispozitiv. Aplicatia este usor de utilizat; fiind realizata special pentru gadget-urile Apple, te vei bucura de o experienta aproape fara probleme. Doar conexiunea la Net iti poate da batai de cap. Dar chiar si-atunci, poti opta pentru varianta audio a apelului. De asemenea, odata cu iOS 12, varianta sistemului de operare lansata in 2018, FaceTime are o noua functie: Group FaceTime, prin intermediul careia poti vorbi cu pana la 32 de persoane in acelasi timp.

Mai multe detalii AICI,

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru smartphone-uri

Aplicatia WhatsApp este una dintre cele mai populare din lume. Cu peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global, este de ceva vreme cel mai folosit canal de comunicare cu familia si prietenii aflati la distanta. Poti trimite contactelor din telefon mesaje scrise, individuale sau pe grupuri, poti face apeluri audio si video, poti trimite fisiere etc. Principalul avantaj al aplicatiei este ca deja multa lume e obisnuita sa o foloseasca. Cei care abia acum o descopera nu trebuie sa-si faca griji: le va fi usor sa se descurce, deoarece e foarte intuitiva. WhatsApp are si o versiune de desktop – asta doar daca vrei sa fii la curent cu discutiile cand folosesti laptopul. In plus, mesajele sunt criptate end-to-end, ceea ce inseamna ca doar destinatarul si expeditorul le pot citi.

Mai multe detalii AICI ,

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru fanii Facebook

Daca folosesti foarte mult Facebook, atunci poate ca Messenger (aplicatia de mesagerie desprinsa din reteaua sociala) iti va fi mai la indemana. Si nu doar pentru mesajele scrise, ci si pentru apelurile video sau audio. De asemenea, este utila si pentru cazurile in care vrei sa vorbesti cu o persoana care se afla in lista ta de prieteni, dar careia nu vrei sa-i dai numarul de telefon.

Mai multe detalii AICI ,

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru grupuri

Skype este o unealta buna atat pentru uz personal, cat mai ales profesional. Permite apeluri video, apeluri audio, mesagerie scrisa, transfer de fisiere si inregistrari. Poate fi folosita de pe telefoanele cu Android si iOS, pe dispozitivele cu Windows, dar si din browser. De asemenea, este compatibila cu boxa inteligenta Alexa si consola Xbox. Aplicatia este utila si pentru intalnirile de business sau pentru sedintele cu colegii, caci permite accesul a 50 de utilizatori in acelasi apel video. De asemenea, poti inregistra sau poti obtine o transcriere automata a discutiei.

Mai multe detalii AICI,

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru conferinte

…..

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: