Valentin Cuibus pleacă de la şefia Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Are şanse mari să revină la Şefia IŞJ Cluj , Marinela Marc-

March 24, 2020
1,588 Views

Valentin Cuibus pleacă de la şefia Inspectoratului Școlar Județean Cluj

“Dragi prieteni,

dați-mi voie ca acum, la încheierea contractului meu managerial, să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am reușit să facem împreună timp de aproape opt ani.

Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți -, să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai… tare sediu și multe altele; dar, mai ales, a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit si am construit.

Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale.

Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri!

Cu drag și prețuire,”

Valentin Cuibus

Favorită pentru preluarea şefiei  Inspectoratului Școlar Județean Cluj este fostul Inspector general adjunct  de la  IŞJ Cluj , Marinela Marc, actualmente Director -general al Colegiului Tehnic Napoca .

Leave A Comment

%d bloggers like this: