În așteptarea micilor spectatori, sala de spectacole a Teatrului de Păpuși ,,Puck” îmbracă haine noi

March 19, 2020
378 Views

Chiar dacă contextul actual în care ne aflăm nu permite punerea în scenă, în fața publicului spectator, a pieselor de teatru inspirate de povești atât de îndrăgite de cei mici, echipa Teatrului de Păpuși ,,Puck” se află într-o continuă activitate.
Din dorința de a-i întâmpina, la finalul acestei perioade de restricții, cu un decor mult mai curat, sigur și mai prietenos, angajații teatrului au dat startul unui amplu proces de igienizare și renovare a sălii de spectacole a instituției, locul unde păpușile prind viață și poveștile îi poartă pe copii pe tărâmuri fermecate.
În acest context, zilele acestea, spațiul de spectacole al teatrului clujean a avut parte de acțiuni de igienizare dar și o serie de lucrări de reparații la nivelul tavanului și al pereților. De asemenea, în perioada următoare va fi refăcută instalația electrică de la nivelul scenei, fiind planificate, mai apoi, și lucrări ce vizează spațiul rezervat spectatorilor, schimbarea covorului de scenă, a mochetei și a boxelor. Întregul proces a fost demarat la inițiativa noului șef al secției române din cadrul instituției, căruia îi mulțumim.

Leave A Comment

%d bloggers like this: