Barurile și restaurantele din România se închid, iar zborurile spre și dinspre Spania se suspendă

Pe durata stării de urgență poliția locală va trece în subordinea Inspectoratelor de poliție județene.

Barurile, restaurantele și cafenelele, nu vor mai putea servi clienți în incintă și nici afară. Dar va continua activitatea de drive-in, room-service sau de livrare la domiciliu.

Se suspenda activitatea de servire si consum a  produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, activitati organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice in spatiile din interiorul sau exteriorul locatiei. E permisa organizarea de catre aceste unitati economice de profil a activitatii de comercializare care nu presupun ramanerea clientilor in spatiile destinate acestei scop, de tip: drive-in, room-service sau livrare la client”.

“O decizie se referă la suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear şi de îngrijire personală realizate în spaţii închise”, a spus Vela.
El a precizat că se interzice organizarea şi desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, în spaţii deschise.”Organizatorii evenimentelor în spaţii deschise ce presupun participarea a maximum 100 de persoane sunt obligaţi să dispună măsuri care să asigure distanţa de minimum un metru între participanţi”, a precizat ministrul.
De asemenea, începând de mâine, 18 martie, de la ora 18.00, ora României, toate zborurile comerciale spre și dinspre Spania se suspendă pentru 14 zile.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: