Prognoza meteo: După căldura neobişnuită, un val de frig loveşte România. Când se strică vremea din nou

March 12, 2020
323 Views

Meteorologii anunţă vreme deosebit de caldă în această săptămână şi precipitaţii excedentare în nordul ţării. Nici celelalte regiuni nu scapă de ploi. Pentru zilele de joi şi vineri se anunţă maxime cuprinse între 20 şi 23 de grade, cu 12-13 grade mai mult decât ar fi normal. De la sfârşitul săptămânii se va răci, un val de frig loveşte România.
…..
Prognoza ANM, valabilă până pe 22 martie pentru fiecare regiune:
…..
Minime sub zero grade în Transilvania
În următoarele două zile se va încălzi semnificativ, cu până la 8…9 grade, apoi se va răci, iar între 14 şi 22 martie media regională va avea variaţii, în general, între 8 şi 10 grade. Minimele termice vor avea o medie de 2…4 grade până spre finalul primei săptămâni, apoi sub 0 grade. Trecător vor fi precipitaţii, pe arii mai extinse la începutul intervalului şi în jurul datei de 14 martie.
…..
Minime de minus 6 grade la munte Media temperaturilor maxime va avea variaţii, în general, între 1 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în zilele de 12 şi de 13 martie, iar a minimelor între -6 şi 2 grade. Temporar vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi.

Leave A Comment

%d bloggers like this: