Conferinţa The Woman, din data de 19 martie, de la Wonderland Resort,

March 10, 2020
654 Views

Luni.

O zi în care se presupune că nici iarba nu creşte şi cheful de orice este…pe oriunde, dar nu cu tine.

Mă aflu într-una dintre cele mai mari clădiri de birouri din Cluj-Napoca.

Trec pe hol, iar nişte voci îmi atrag atenţia-4 femei, aşezate la o masă rotundă, discută, planifică, se contrazic, dar, cu blândeţe şi fermitate totodată, având o eleganţă în ţinută şi limbaj. În decor, se întrevede o pălărie albă.

Atitudinea lor, creează un sentiment de simpatie şi respect.

Aşa, să tot lucrezi..!

 

Tu, cel care mă citeşti acum, dacă faci parte dintre persoanele care acţionează conform metodei vezi-simţi-schimbi, dar te întrebi totuşi cum arată un lider şi cum poţi să îţi conturezi propriul stil de leadership, conferinţa The Woman, din data de 19 martie, de la Wonderland Resort, s-ar putea să îţi ofere mijloacele prin care vei putea răspunde.

Peisajul antreprenorial din cosmopolitul Cluj-Napoca este tot mai plăcut de privit.

Generaţii întregi de persoane pentru care educaţia a însemnat doar asimilare, fără posibilitatea exprimării propriei păreri, au acum la îndemână o serie de mijloace prin care pot exprima, transmite, inspira, motiva şi expune.

 

Cauţi motivaţie, iar cei din anturaj par să nu te încurajeze în demersul tău?

Dacă ai viziune şi aduci schimbare în mediul în care activezi, te poţi alătura celor asemenea ţie, prin participarea la cea mai mare conferinţă de leadership feminin din ţară-The Woman.

 

Cluj-Napoca demonstrează că este o platformă prietenoasă şi neutră, imparţială, care nu ţine cont de diversitatea de gen şi creează atât lideri feminini cât şi masculini.

Prin varietatea evenimentelor, oraşul este o bancă de idei şi ne oferă, generos, instrumente de dezvoltare personală.

De la manageri, antreprenori, freelanceri, artişti, vizionari, sportivi şi nu numai, liderii, sunt persoane rezervate şi modeste în propria apreciere şi înţeleg importanţa educaţiei continue.

A te lăsa inspirat, nu este o formă de slăbiciune, ci de putere, iar schimbarea pe care o doreşti, are 2 piloni esenţiali: curajul şi disciplina.

A 9-a ediţie The Woman oferă instrumente pentru a vă scrie propriul succes. Tema Wear the White Hat, vine cu provocarea de a-ţi păstra promisiunile faţă de tine, prin fermitate şi obiectivitate.

 

The Woman, transformă anul acesta, un accesoriu al rafinamentului şi eleganţei-pălăria, într-un simbol de dezvoltare antreprenorială.

 

Un eveniment creat cu idei inovative, care motivează, educă şi susţine liderii feminini actuali şi viitori, oferind în cele două zile, un melanj între motivaţie şi networking, educaţie şi entertainment.                      

Viitorul aparţine femeilor lider, întrucât ele vor constitui cea mai mare piaţă emergentă din lume şi, oricare ar fi ideea noastră despre succes, există câteva criterii care definesc excelenţa şi care vor avea mereu rezonanţă în business:

 

 

Conferinţa The Woman-o acţiune care nu îţi promite, ci îţi oferă.

Detalii pe  https://thewoman.ro/

Leave A Comment

%d bloggers like this: