Topul ţărilor care investesc cel mai mult în cele 5 tehnologii esențiale: AI, blockchain, ERP, IoT și RPA

March 7, 2020
275 Views

Inteligența Artificială (AI), blockchain, sistemele de planificare a resurselor întreprinderii (ERP), Internet of Things (IoT) și Automatizarea Robotizată a Proceselor (RPA) sunt considerate cele mai importante tehnologii ale viitorului. Iată care sunt ţările în care factorii de decizie plănuiesc să crească investiţiile în cele cinci tehnologii, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanţă.

Mazars, jucător pe piaţa de audit și consultanță, a publicat recent un nou studiu „Are you missing the Tech Train? Global investment and implementation surrounding transformative technologies”. Peste 600 de persoane de decizie (C-Suite) din șase țări (China, Franţa, Germania, India, Marea Britanie și SUA) care activează în diverse industrii și organizații de toate mărimile au împărtășit viziunea lor cu privire la aceste tehnologii inovatoare, apetitul lor pentru a investi în ele, provocările cu care se confruntă în implementarea lor, precum și modalitatea în care acestea pot fi depășite.

China şi India conduc, Franţa şi Marea Britanie, în urmă

Familiaritate: Liderii din China sunt cei mai familiarizați cu aceste cinci tehnologii esențiale (79%), urmați de Germania (71%), India (69%), SUA (64%). Franţa și Marea Britanie sunt la coada clasamentului (53% și respectiv 44%). Inteligența Artificială este tehnologia cu care majoritatea respondenților sunt familiarizați.

….

Leave A Comment

%d bloggers like this: