Proiectul METROULUI si TRENULUI metropolitan de la CLUJ are undă VERDE din partea Curţi de Apel Cluj

Curtea de Apel Cluj a anulat decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestanțiilor (CNSC) de la finele anului trecut prin care licitația pentru studiile necesare realizării proiectelor trenului metropilitan și metroului în Cluj a fost blocată. Astfel, asocierea Metrans-Systra-SWS Engineering, care a câștigat licitația inițială a proiectelor metrou-tren metropolitan, a fost repusă în drepturi.

Inițial, licitația a fost câștigată de asocierea Metrans- Systra- SWS Engineering, însă a fost contestată pentru că una dintre aceste societăți a realizat și caietul de sarcini al licitației.

 soluţii Admite în parte plângerile formulate de petenţii: 1. M E SRL, membru împuternicit să reprezinte Asocierea S E SPA – S-M E SRL, plângere ce face obiectul dosarului 949/33/2019 al Curţii de Apel Cluj şi 2. Mun. C-N, ce face obiectul dosarului 958/33/2019 al Curţii de Apel Cluj (dosare conexate), ambele formulate împotriva deciziei CNSC nr. 2301/C3/2019, pe care o modifică în parte în sensul că respinge contestaţia formulată de SC M SA şi pe cale de consecinţă menţine raportul procedurii nr. 554410/29.10.2019 emis de Mun. C-N. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de Asocierea S E SPA – S-M E SRL. Menţine decizia atacată în ceea ce priveşte admiterea în principiu a cererii de intervenţie sus indicată. Fără cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei azi, 3 martie 2020.

 

Acum Primaria Cluj-Napoca poate continua studiile necesare realizării proiectelor trenului metropilitan și metroului în Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: