PSD Cluj- Salariul minin european dorit de clujeni

“Sute de clujeni și-au manifestat sprijinul pentru introducerea salariului minim european, semnând petiția lansată de PES Activists România. Acestora li s-au alăturat și reprezentanți ai autorităților locale și naționale, mai bine de 70 de aleși locali și naționali (primari, viceprimari, consilieri județeni, parlamentari) manifestându-și suținerea pentru proiect. Printre cei care au semnat petiția se numără deputații Gheorghe Șimon, Horia Nasra și Cornel Itu, primarul municipiului Dej, Morar Costan, primarul municipiului Gherla, Ioan Neselean, consilierii județeni Valentin Cuibus, Ioan Bota, Vitan Alexandru, Oprea Laurențiu, precum și mulți alți aleși.

“Organizația noastră a răspuns invitației colegilor noștrii de la nivel național și s-a alătutrat în demersul de susținere a salariului minim european. În acest sens, am demarat mai multe acțiuni de promovare și strângere de semnături care să vină în sprijinul inițiativei. Ne bucurăm să vedem în rândul clujenilor o largă deschidere și susținere pentru acest proiect .

Sunt de părere că implementarea salariului minin european ar avea numerose efecte pozititive pentru comunitatea europeană. Astfel, ar fi reduse decalajele de natură economică existente între cetățenii statelor membre și ar îmbunătăți condițiile de trai a unei părți  însemnate dintre aceștia.” – a declarat Ovidiu Lungu, președinte – coordonator PES Activists Cluj

  Inițiativa colegilor mei din Pes Activists România, de a se lupta în Parlamentul European pentru ca românii să aibă șanse egale în Europa, mai exact un salariu minim european, trebuie să se bucure de sprijinul nostru.  În acest sens,  a fost lansată o petiție pe care fiecare dintre noi o poate semna. Indiferent de culoarea politică a fiecăruia dintre noi, de interesul propriu, ca oameni care facem politică ar trebui să primeze în primul rând interesul față de egalitatea de șanse și tratament a fiecăruia dintre noi. – a mai adăugat Claudiu Gânscă, vicepreședinte PES Activists Cluj.

Cei care doresc să-și aducă sprijinul pot semna în contiunuare petiția la sediul PSD, de pe b-dul Eroilor, nr 2 sau online la adresa:

https://petitieonline.ro/petitie/20417144?fbclid=IwAR3xSVU-efOCvTGy47fJvZTUJVk-mrNYdshUV8guOtwVTotwQlzYlObEplQ”

arata organizatia PSD Cluj

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: