Care sunt beneficiile pe care şi le doresc angajaţii care lucreaza remote?

March 3, 2020
241 Views

Virtual Vocations, unul dintre site-urile care analizează job-urile remote, a realizat un studiu prin care îşi doreste să descopere care sunt beneficiile pe care şi le doresc angajaţii remote. Iar rezultatele cercetării au arătat că aceştia nu doar că nu sunt diferiţi în vreun fel de angajaţii tradiţionali, ci şi că se confruntă cu aceeaşi mare problemă ca aceştia: nu primesc ceea ce îşi doresc.

Potrivit www.wedohr.ro, peste 4,600 de oameni au participat la studiul realizat între 7 şi 11 octombrie. Iar dintre aceştia, 82,81% au spus că preferă să lucreze full time de acasă decât să aibă mai multe zile de concediu plătit. Pentru aceştia flexibilitatea de fiecare zi este mult mai importantă decât câteva zile de concediu în plus pe an. Iar lucrul acesta ar trebui să fie un indiciu important pentru cei care creează pachetele de beneficii pentru fiecare companie în parte.

Mai mult decât atât, mai bine de 73% dintre respondenţi au declarat că sunt dispuşi să renunţe chiar şi la 20% din salariu pentru a putea avea un program flexibil şi să aibă posibilitatea de a lucra de oriunde.

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: