Presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei , Sabin Sarmas -Am evitat mereu polemicile cu oameni care vorbesc cu multa siguranță despre subiecte pe care nu le stăpânesc, pentru că nu este nimic de câștigat dintr-un asemenea dialog

February 13, 2020
688 Views

“Am evitat mereu polemicile cu oameni care vorbesc cu multa siguranță despre subiecte pe care nu le stăpânesc, pentru că nu este nimic de câștigat dintr-un asemenea dialog. Totuși ținând cont de mesajele publice ale doamnei Clotilde Armand mă vad nevoit sa răspund cu unica intenție de a informa corect românii.

Stimata doamnă, eu nu va cert așa cum dumneavoastră enunțați, va spun doar ca faceți o confuzie uriașă spunând ca un domeniu a fost “plătit de români cu 12 milioane de euro” când el in realitate costa 12 euro. Cele 12 milioane au fost cheltuite pe echipamente si platforme software dezvoltate, nu pe un nume de domeniu. Mai mult, aceasta cheltuiala nu are nici o legătura cu actuala guvernare așa cum încercați să demonstrați, proiectul fiind demarat cu mai mult de 10 ani in urmă.

Vă explic încă o dată, băbește, ca să fie cât mai ușor de priceput, deși în definitiv sunt informații la îndemâna oricui. Domeniul www.clotildearmand.ro poate fi cumpărat cu 12 euro dacă el este disponibil. Site-ul care constituie suportul pentru informația prezentată (foto, video, text, etc.) și care este “legat” de acest nume de domeniu, poate costa 1.200 de euro spre exemplu, adică de 100 de ori mai mult. La fel si cu portalul e-Romania. Cred că pe viitor, o minimă documentare înainte de ieșirile publice v-ar ajută să nu vă mai faceți de rușine în rândul tinerilor care v-au acordat atât de multă încredere.

N-aș vrea să fac referire la restul insinuărilor inutile pe care le faceți în postări, pentru că sunt sigur de faptul că și acestea nu sunt altceva decât rodul altor percepții eronate. Pentru mai multă claritate și informare corectă a românilor sunt oricând gata să avem o dezbatere publică, fie și într-un platou TV, pe orice temă legată de transformarea digitală a României, subiect care spre bucuria mea, văd că vă interesează foarte mult și pe dumneavoastră.

Postez și articolul care a generat reacțiile doamnei Armand

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport
Despre acest site web

“arata  Sabin Sarmas pe facebook

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: