Cele mai reușite lucrări ale cursanților Școlii Populare de Arte, expuse la Consiliul Județean Cluj

February 12, 2020
393 Views

Consiliul Județean Cluj găzduiește Expoziţia Aniversară – 65 de ani de Școală de Arte la Cluj – Expoziție a Compartimentului de Arte Vizuale al instituției.

În cadrul acesteia expun cursanți din cadrul secțiilor de Arte Vizuale din Cluj-Napoca, Turda și Câmpia Turzii, coordonați de către experții Victor Apostu, Blanca Pop și Felicia Răcean.
„Expoziţia conţine lucrări de pictură, grafică şi tehnici în pictură, aparţinând cursanţilor noştri şi reprezintă o selecţie făcută dintre cele mai reuşite lucrări ale acestora – o parte fiind producţii realizate la examene, altele, teme date în timpul cursurilor de la clasele de pictură Cluj-Napoca, Turda şi Câmpia Turzii. Toate subiectele abordate de artiştii care expun la Consiliul Judeţean Cluj vizează, în primul rând, manipularea contrastelor cromatice, în vederea obţinerii expresivităţii plastice, în funcţie de tema aleasă. Iar lucrările pe care le puteţi admira sunt în principal naturi statice, peisaje şi diverse compoziţii”, a declarat Victor Apostu, coordonatorul secţiei de pictură din Cluj-Napoca, a Şcolii de Arte Cluj.

Lucrările pot fi admirate pe parcursul săptămânilor următoare, la parterul Consiliului Județean Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: