Viorel Cataramă- O paralela intre Emil Boc si Ludovic Orban

February 7, 2020
281 Views

” Emil Boc a fost fortat de fostul presedinte TB sa taie pensii si salarii; nu a fost de acord cu acea solutie, avea una mult mai buna, stiu asta pentru ca am discutat de mai multe ori cu domnia sa. Dar, a refuzat sa intre in coliziune cu presedintele tarii si astfel, constient, a iesit din prim-planul politicii nationale. Motivele pentru care a ales sa mearga pe acel drum sunt insa diferite fata de cele ale actualului PM.
Ludovic Orban a fost fortat de actualul presedinte KI sa forteze alegeri anticipate, chiar cu riscul umplerii de ridicol. Il stiu pe LO de 30 de ani, stiu ca are capacitatea de a sesiza usor asemenea greseli. Si totusi, a acceptat. De ce?
Pentru ca este cu spatele la zid, riscand sinuciderea politica; daca intra in conflict cu presedintele tarii este terminat, daca face jocul acestuia mai are o mica sansa de supravietuire, una foarte mica.
LO doreste sa-si continue cariera politica la cel mai inalt nivel, drept pentru care a ales raul cel mai mic. Poate fi condamnat pentru acest lucru?”arata Catarama 

Leave A Comment

%d bloggers like this: