Candidații USR la Consiliul Județean Cluj

February 3, 2020
700 Views

Candidații USR la Consiliul Județean Cluj

n data de 2 februarie 2020, Filiala USR Cluj a organizat Conferința Județeană în cadrul căreia au fost aleși candidații USR pentru funcțiile de consilieri județeni precum și pentru cea de președinte al Consiliului Județean Cluj, care vor participa la alegerile locale din iunie 2020.

 

Cu această ocazie, a fost desemnat candidat din partea USR la președinția Consiliului Județean Cătălin Sălăgean. 

 

Pe lista consilierilor județeni care vor intra în competiția electorală din iunie 2020 sunt, în ordinea voturilor obținute în competiția internă:  Ovidiu Răzvan NistorElena MuscăRadu MolnarCătălin SălăgeanMihai Adrian VădanSimona BocicaCiprian RigmanRaluca HărăgușSorin TerinteAlexandrina Hărănguș.

 

Alegerile din cadrul Conferinței Județene au reprezentat punctul culminant al procesului electoral intern, bazat pe depunerea de proiecte de candidatură și dezbateri care au permis membrilor USR să stabilească exclusiv pe baza criteriilor meritocratice cei mai buni candidați la funcțiile publice de la nivelul Județului Cluj.

 

Lista finală a candidaților, care vor participa la alegerile locale din iunie 2020 din partea Alianței USR PLUS, va fi stabilită în perioada următoare.

Leave A Comment

%d bloggers like this: