Viceprimarul Dan Tarcea l-a primit pe David Saranga, Ambasadorul Israelului în România

February 1, 2020
240 Views

“Am avut onoarea să primesc la Primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita oficială a E.S. Dl. David Saranga, Ambasadorul Israelului în România.

Subiectele discutate în cadrul întâlnirii au vizat principalele domenii de colaborare și anume relațiile din domeniul inovațiilor, schimburilor economice, academice și culturale.
Cu ocazia vizitei în municipiul nostru, E.S. domnul Ambasador va vizita împreună cu d-nul Ovidiu Cîmpean, director Direcția Generală Comunicare, dezvoltare locală și managementul proiecte, unele obiective de interes pentru comunitate reprezentând investiții publice (Parcul Central și Centrul de Cultură Urbană Casino, Sala Polivalentă, stadionul Cluj Arena).

De asemenea E.S. va participa la o întâlnire cu fondatori de startupuri din comunitatea clujeană, organizată vineri 31 ianuarie 2020, între orele 11:30-12:15, la Silicon Forest 2, cel mai nou spațiu de co-working din oraș. Cu acest prilej domnul ambasador dorește să cunoscă reprezentanți ai startup-urilor locale pentru a studia puncte de interes comune și posibilități de colaborare.” arata viceprimarul Tarcea

Leave A Comment

%d bloggers like this: