Incep sa scada temperaturile – prognoza meteo pe doua saptamani

January 21, 2020
341 Views

Urmeaza cateva zile in care temperaturile se vor incadra in normalul perioadei, iar inceputul lunii februarie se anunta a fi cu valori in scadere, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 20 ianuarie-3 februarie.

……

Transilvania

Si aici in primele zile se anunta temperaturi normale pentru aceasta perioada, iar media lor se va apropia de pragul de inghet. In intervalul 22-25 ianuarie se va incalzi treptat, (6 si 10 grade), apoi, pana in 30 ianuarie, nu vor mai fi variatii semnificative de temperatura. Dupa aceasta data vremea va intra intr-un proces de racire, astfel ca in data de 2 februarie vor fi maximum 3 grade.

Trecator vor fi posibile precipitatii, in general slabe cantitativ, in jurul datei de 22 ianuarie si incepand cu data de 25 ianuarie.

…..

La munte

Perioada cu cele mai ridicate temperaturi va fi intre 25 si 30 ianuarie, cand media maximelor se va situa intre 3 si 5 grade. In restul intervalului vor fi maxime a caror medie regionala va avea valori intre -6 si 1 grad.

Trecator vor fi precipitatii in general slabe cantitativ, pe suprafete mici in prima saptamana si local in cea de a doua.

Leave A Comment

%d bloggers like this: