Parcare cu plata la Iulius Mall Cluj.

January 15, 2020
403 Views

Parcarea subterană va fi gestionată printr-un sistem inteligent de management, computerizat, care afișează numărul de locuri disponibile în timp real și care permite o eficientizare a utilizării acestora. „Iulius Mall are avantajul de a fi în oraș, foarte bine conectat cu toate zonele din Cluj-Napoca și accesibil cu mijloace de transport în comun. Reprezintă unul dintre factorii care ne-au determinat să demarăm acest proces de încurajare și susținere a dezvoltării mobilității urbane, alăturându-ne și sprijinind politicile Municipalității desfășurate în această direcție. Introducerea sistemului de parcare cu plată este o măsură de optimizare a traficului din arealul Iulius Mall Cluj, a capacității de utilizare a locurilor de staționare disponibile și a confortului tuturor clienților, eficiență dovedită atât prin experiența implementării în alte proiecte din portofoliul companiei IULIUS, cât și în mari orașe europene, care au rezolvat astfel problema congestionării traficului”, a declarat Sorin Guttman,  Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

Parcarea Iulius Mall Cluj este destinată, în principal, clienților centrului comercial și angajaților din componenta office, iar în prezent, aceasta este utilizată excesiv de persoane a căror activitate nu este în legătură directă cu mall-ul, pentru un timp nelimitat, sau ca o cale de legătură între diferite zone ale orașului, cauze care determină trafic îngreunat și dificultăți pentru cei care vin la cumpărături sau lucrează în acest proiect. Noua măsură va asigura fluidizarea circulației, va crește gradul de disponibilitate a locurilor de parcare pentru clienți și va contribui la mobilitatea urbană, încurajând utilizarea transportului în comun.

Tariful propus va fi de 3 lei pentru o oră de parcare, prima oră fiind gratuită. În plus, clienții hypermarketului Auchan și ai spălătoriei auto vor beneficia de o oră de gratuitate suplimentară, iar cei care vin la Cinema City vor avea la dispoziție încă două ore de gratuitate adăugate la cea acordată tuturor clienților. Regulamentul complet de funcționare a parcării va fi disponibil, în curând, pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: