Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş : E obligatoriu sa avem alegeri anticipate; ar aduce stabilitate, predictibilitate si claritate

January 14, 2020
334 Views

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat, duminică seara, că, din punctul său de vedere, este obligatoriu să aibă loc alegeri anticipate, aceasta fiind şansa României de a ieşi din situaţia de instabilitate pe care o traversează.

“Alegerile anticipate nu doar că sunt posibile, dar avem nevoie. E obligatoriu, din punctul meu de vedere, să avem alegeri anticipate dacă ne gândim la România şi dacă ne gândim la ceea ce trebuie făcut în ţară, nu la interesele unora sau altora. Politica n-o faci pentru tine, n-o faci pentru partidul tău, politica o faci ca să schimbi lucrurile în bine în ţară. (…) Nimic nu e imposibil. Tot aşa părea şi a trimite Guvernul PSD acasă şi iată că n-a fost imposibil. Forţele politice din Parlament, susţinute de cetăţeni, de alegători, s-au mobilizat şi au dat jos Guvernul PSD. (…) Atunci, să mergem la alegători. Parlamentarii sunt acolo cu un mandat din partea alegătorilor. Cât timp nu mai au susţinere pentru mandatul acela, nu mai au ce să facă acolo. În situaţia asta ne aflăm acum, nu să facem teorii. Acest Parlament nu mai poate forma majoritate solidă, consistentă şi stabilă”, a declarat Dacian Cioloş, la Digi 24.

Liderul PLUS a menţionat că România s-a schimbat în ultimii ani, iar această schimbare trebuie să se reflecte şi în viitoarea structură a Parlamentului.

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: