Spectacol festiv de Ziua Unirii Principatelor Române

January 10, 2020
420 Views

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, manager Adriana Irimieș, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, vă invită la Spectacolul festiv dedicat Zilei Unirii Principatelor Române „Hai să dăm mână cu mână!”.

Evenimentul va avea loc pe 23 ianuarie 2020, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor „Dumitru Fărcaş” din Cluj-Napoca.

Spectacolul va fi susţinut de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană”, cu participarea următorilor invitaţi: Sava Negrean Brudaşcu, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Corul bărbătesc „Craii Măgurii” din Bucea, jud. Cluj, coordonator părintele Mircea Dejeu, grupul „Muguri de folclor”, condus de prof. Alexandru Filip, coordonator Viorel Dodea, dar și alți invitați surpriză.

Intrarea se va face pe bază de bilete, în valoare de 20 lei. Se pot procura de la casieria Casei de Cultură a Studenților, de luni până vineri, între orele 10:00 -18:00, și în magazinele partenere: Entertrix Platinia Shoping Center, (et. I), Librăriile Cărturești (Iulius Mall,Vivo, Platinia Shoping Center) și Info Point Carrefour Vivo. Disponibile și online: www.myticket.ro și www.entertix.ro .

Leave A Comment

%d bloggers like this: