Filmele pe care n-ai cum sa le ratezi in 2020 (Trailere)

January 4, 2020
319 Views

Dupa un an 2019 in care filmele cu eroii Marvel si animatiile si-au impartit primele pozitii in box-office, iar “Avatar” a fost detronat de “Avengers: Endgame” in topul celor mai mari incasari din istorie, anul 2020 promite acelasi spectacol si inca multe in plus.

In acest an, Black Widow va reveni ultima data pe marile ecrane si o vom revedea si pe Wonder Woman, dar surprizele nu se opresc aici. James Bond revine si el, asa cum o face si Maverick din Top Gun, iar simpaticii Minions apar la randul lor din nou pe marile ecrane.

Vor fi multe alte blockbustere, filme cu supereroi, dar si animatii si un film nou semnat in intregime de Christopher Nolan, despre calatoria in timp.
Iata care sunt 12 dintre cele mai asteptate filme ale anului 2020:

17 ianuarie – Dolittle

Robert Downey Jr. apare in rolul unui veterinar excentric, din perioada victoriana a Angliei, intr-un film pentru intreaga familie. Evident, asa cum stim povestea, el descopera ca poate vorbi cu animalele, asa ca distractia e garantata in acest film de aventuri si comedie.

Pe langa fostul Iron Man, in film ii vom auzi pe Tom Holland, Rami Malek, Ralph Fiennes, Emma Thompson, Kumail Nanjiani, John Cena, Selena Gomez, Octavia Spencer si Marion Cotillard, si ii vom vedea pe Antonio Banderas si Michael Sheen.

17 ianuarie – Bad Boys for Life/Baieti rai 3

Al treilea film al celebrei serii cu “baietii rai” din Miami ii readuce pe ecrane pe Macus si Mike, respectiv Martin Lawrence si Will Smith. Din distributie mai face parte si Alexander Ludwig. La 25 de ani distanta de la primul film si la 17 de la al doilea, cei doi politisti isi unesc din nou fortele, de data asta contra unui mercenar albanez, caruia i-au omorat fratele. Primele doua filme au adunat impreuna peste 400 de milioane de dolari.

7 februarie – Birds of Prey

Mashable, Vogue si Screen Rant considera acest film drept cel mai asteptat al anului. Continuarea succesului “Suicide Squad” din 2016 o readuce pe Margot Robbie in rolul lui Harley Queen.

Dupa ce s-a despartit de Joker, Harley va face echipa cu alte eroine, Black Canary, Huntress si Renee Montoya, pentru a salva o tanara. Ewan McGregor va juca rolul lui Black Mask in acest film, in care o vom vedea si pe Mary Elizabeth Winstead.

……

foto : screenrant.com

www.ziare.com

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: