Viceprimarul Tarcea a primit pe Excelența Sa CHUSOK YOON, Ministru Consilier al Republicii Coreea.

“Am primit azi, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita Excelenței Sale CHUSOK YOON, domnul Ministru Consilier al Republicii Coreea.
Excelența Sa și-a început oficial mandatul în România la începutul lunii noiembrie. Aflat pentru prima oară în Cluj-Napoca, pe lângă vizita efectuată la primărie, Excelența Sa va face o vizită și la Universitatea Babeș-Bolyai – secția de limba coreană.

În cadrul întâlnirii am prezentat profilul municipiului Cluj-Napoca și direcțiile de dezvoltare strategică, am discutat și despre schimburile de la nivel de studenți și profesori.
În contextul în care municipiul Cluj-Napoca găzduiește Open British Consortium alături de Centrul Coreean Cultural, și datorită bunelor relații de colaborare dintre orașul nostru și orașul Suwon, Municipiul Cluj-Napoca va fi unul dintre orașele în care se vor celebra pe parcursul anului 2020, 30 de ani de relații diplomatice România -Coreea. Printre domeniile vizate pentru anul 2020, în cadrul acestui eveniment va fi organizat un concurs de limbă coreeană precum și o selecție de filme coreene în cadrul TIFF.

Am prezentat, de asemenea, și marile proiecte de infrastructură ale municipiului Cluj-Napoca legate de Centura Metropolitană și metrou.” arata edilul Tarcea

Leave A Comment

%d bloggers like this: