28 de proiecte importante realizate în acest an de instituțiile publice au fost premiate în cadrul Galei Administratie.ro

December 16, 2019
169 Views

Eveniment de tradiție organizat de portalul Administratie.ro și Oameni și Companii, în parteneriat cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici, Institutul Național de Administrație și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Gala Administratie.ro a ajuns la a XV-a ediție, fiind organizată pe 12 decembrie, la Cluj-Napoca. Au participat la eveniment atât reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, cât și ai mediului de afaceri.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Jurizarea a fost efectuată de echipa redacțională a portalului Administratie.ro împreună cu personalități reprezentative din cadrul instituțiilor administrației publice și al mediului universitar.

Evenimentul, precedat de seminarul cu tema “Management Modern în Administraţie”, în care fost prezent cu o alocuțiune și primarul municipiului gazdă, Emil Boc, a fost organizat cu sprijinul partenerilor MICROSOFT, EDU APPS, TNT COMPUTERS, UP ROMÂNIA, HP și REGISTA.

Premiile Galei Administrație.ro – ediția 2019 :

Premii pentru Proiecte de investiții în infrastructura locală

CONSILIUL JUDEȚEAN ARAD, pentru proiectul 300 km in trei ani – modernizarea retelei de drumuri judetene in Arad

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU pentru proiectul Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potențial demonstrat ale județului Buzău.

CONSILIUL JUDEȚEAN GALAȚI pentru proiectul Extindere și modernizare variantă ocolitoare a municipiului Galați.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI RÂMNICU VÂLCEA pentru proiectul Construirea unei artere de legătură între Bulevardul N. Bălcescu și Bulevardul Tineretului.

CONSILIUL JUDEȚEAN TELEORMAN, pentru proiectul Reabilitare Drum Județean 503, Drăgănești – Vlașca.

Proiecte de dezvoltare a serviciilor sociale

DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI SECTOR 6 BUCUREȘTI pentru proiectul Centrul de Zi “Floare de Colț”

PRIMĂRIA ORAȘULUI SEINI pentru proiectul Centrului de zi pentru copii – Prichindeii Seiniului

Premii Proiecte de investiţii în educaţie

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ROMAN pentru proiectul Creşterea eficienţei energetice a Creșei Smirodava din Municipiul Roman.

PRIMĂRIA ORAȘULUI NEGREȘTI OAȘ, din județul Satu Mare, pentru proiectul Extindere, modernizare, dotare școala Gimnazială nr.3 în orașul Negrești-Oaș.

PRIMĂRIA COMUNEI CIUGUD pentru proiectul Smart School la Ciugud – școala viitorului în mediul rural

Premii pentru proiecte de invesţii în sănătate

CONSILIULUI JUDEŢEAN IAŞI pentru proiectul Reabilitarea si Modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Iași

CONSILIUL JUDEȚEAN VÂLCEA pentru proiectul Spitalul Județean de Urgență Vâlcea 2.0

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (A.S.S.M.B.), pentru Investiții semnificative în proiecte de sănătate, cu un buget de peste 100 de milioane de lei și cu peste 100.000 de beneficiari

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FOCȘANI pentru proiectul Reabilitare, modernizare și dotări Dispensar Medical situate în str. Revoluției nr. 14, Cartier Sud

CONSILIUL JUDEŢEAN BACĂU pentru proiectul Lucrări de extindere și dotare buncăr nou compartiment Radioterapie la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

CONSILIULUI JUDEȚEAN SIBIU, pentru proiectul Reabilitarea, modernizarea și echiparea secției clinice de neurologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

CONSILIUL JUDEȚEAN VRANCEA, pentru proiectul privind Dotarea cu aparatură medicală modernă a Unității de Primiri Urgențe Focșani.

Premii pentru proiecte de invesţiii în proiecte culturale

CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU pentru proiectul Reabilitarea Muzeului Județean Buzău.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MOINEŞTI pentru două proiecte culturale devenite tradiționale: Festivalul „Tristan Tzara și cultura” și Festivalul „Film Bun la Moinești”.

Premii pentru proiecte destinate dezvoltării serviciilor publice

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI RÂMNICU VÂLCEA pentru proiectul Gestionarea eficientă a fluxului de deșeuri din Municipiul Râmnicu Vâlcea.

CONSILIUL JUDEŢEAN TELEORMAN pentru proiectul Îmbunătățirea managementului situațiilor de urgență în regiunea transfrontalieră (IMES).

INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEȚUL HARGHITA pentru proiectul Ghidul serviciilor publice furnizate de institutiile publice din judetul Harghita.

Premii pentru proiecte de urbanism

INSTITUȚIA PREFECTULUI MUNICIPIUL BUCUREȘTI pentru proiectul Elaborarea de politici publice alternative pentru economia viitorului în București.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ROMAN pentru proiectul Îmbunătățirea condițiilor de mediu și de viață în Municipiul Roman, prin amenajarea parcului Zăvoi.

Proiecte de implementare a tehnologiilor moderne în administrație

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SEBEȘ, pentru proiectul Administrație modernă. Creșterea calității proceselor.

Premii pentru Proiecte de investiţii în turism

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU pentru Proiectele în derulare cu finanțare europeană și/sau locală în scopul creșterii atractivității turistice și economice în municipiul Giurgiu.

CONSILIUL JUDEȚEAN GALAȚI pentru proiectul Amenajare bază de agrement cu specific pescăresc la balta Zatun, municipiul Galați

Premiu Special

ASOCIAȚIA COMUNELOR DIN ROMÂNIA pentru proiectul COMUNA DIN MARAMUREȘ-COMUNĂ ÎNFLORITOARE.

Leave A Comment

%d bloggers like this: