Presedintele TNL Cluj , Maria Forna – Așa a fost întâlnirea de astăzi cu copilașii de la Asociația ”Misionarii lui Padre Pio”

“Astăzi am revenit la Centrul Sollievo al Asociației “Misionarii lui Padre Pio”, coordonat de Lucian Pîrvu, un tânăr deosebit și ambițios. Scopul centrului este de a găzdui pe timp de zi 11 copii proveniți din familii defavorizate. După școală, copilașii vin la Centru unde Lucian alături de alți voluntari desfășoară fel de fel de activități și ateliere precum muzică sau pictură. Tot aici copilașii își fac temele, se joacă și primesc o masă caldă. Totul este minunat însă munca și eforturile lui Lucian și ale echipei sale de a le asigura acestor copii o masă caldă zilnic, este nemărginită, în condițiile în care toate activitățile sunt bazate strict pe voluntariat, asociația neavând un venit fix și constant.
Tocmai de aceea, alături de colegii mei din TNL Cluj, am decis să suținem financiar câteva mese calde pentru copii. Și pentru că au colindat atât de frumos, Moș Crăciun le-a trimis prin noi dulciuri și fructe. Îndemnul meu pentru toți cei care doriți acum, în pragul sărbătorii Nașterii Domnului sau în alte perioade, să faceți un bine, să vă îndreptați atenția și către Centrul Sollievo al Asociației “Misionarii lui Padre Pio”, și către cei 11 copii frumoși care merită să fie sprijiniți și încurajați. Asociația are nevoie de orice sprijin financiar astfel încât copilașii să beneficieze zilnic de o masă caldă pe care, în sânul familiei, probabil nu o primesc mereu.
Centrul Sollievo este pe strada Anatole France Nr 39, cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, iar Lucian vă așteaptă zilnic, inclusiv pentru a vă prezenta activitățile frumoase pe care le desfășoară!” arata Maria Forna

Leave A Comment

%d bloggers like this: