Compania de Apă SOMEȘ primeste inca un prestigios premiu international pentru Calitate

December 12, 2019
1,014 Views

Luni 9 Decembrie 2019 la Viena, Societatea Europeana pentru Cercetare in Calitate (ESQR – European Society for Quality Research) a decernat Companiei de Apă SOMEȘ S.A. prestigiosul Premiu International Diamant pentru Excelenta in Calitate 2019 in cadrul unei gale la care au participat 41 de companii din 34 de tari ale lumii.
Premiul a fost primit de directorul general al Companiei de Apa Somes SA, dr.ing. Calin Vasile Neamtu, care in discursul sau de multumire a spus ca este onorat sa il primeasca in numele intregului personal al Companiei fara de al carui efort aceasta distinctie nu ar fi fost posibila.
ESQR (Societatea Europeană pentru Cercetare în Calitate) este o organizaţie europeană, cu sediul central în Lausanne, Elveţia având ca și obiectiv recunoaşterea organizaţiilor, companiilor, administraţiilor publice şi persoanelor individuale cu eforturi deosebite de dezvoltare şi execelenţă generală, care sunt cele mai angajate în progresul economic, atât pentru ei cât şi pentru comunităţi în ansamblu.
Procesul de nominalizare este bazat pe un sondaj complex și recomandărilor partenerilor ESQR, cât și pe baza datelor colectate de la organisme de certificare naționale și internaționale, asociații regionale și naționale, congrese, forumuri și industria media, expoziţii, târguri, luându-se în considerare, printre altele, poziţia sustenabilă puternică pe piaţa naţională de profil, anvergura companiei şi evaluarea internaţională, tehnicile moderne de management, reputaţia societăţii etc.

Leave A Comment

%d bloggers like this: