Maria Forna , presedintele TNL Cluj- 60 de persoane aflate în Centrul de Găzduire Temporară de pe Strada Oașului din Municipiul Cluj-Napoca au beneficiat de o masă caldă gătită de TNL Cluj!

December 10, 2019
587 Views

“În această seară, alături de colegii din TNL Cluj și de Lucian Pîrvu de la Asociația “Misionarii lui Padre Pio” din Cluj-Napoca, am revenit, ca în fiecare an, la Centrul de Găzduire Temporară de pe Strada Oașului, unde am gătit peste 60 de porții de mâncare caldă (ciorbă și felul principal) pentru persoanele defavorizate care frecventează atât acest centru. TNL Cluj a contribuit la achiziționarea materiei prime și la acțiunea de preparare a mâncării cu scopul de a veni în sprijinul unor persoane vârstnice, bolnave sau care sunt lipsite de ajutor și speranță. Asociația “Misionarii lui Padre Pio” derulează de trei ori pe săptămână (luni, miercuri și vineri) astfel de programe prin care toți cei care doresc pot face o faptă bună în mod voluntar, prin oferirea unei mese calde oamenilor aflați în nevoie.
În numele meu și al colegilor din TNL Cluj, mulțumesc Asociației “Misionarii lui Padre Pio” pentru șansa pe care ne-a oferit-o de a ne implica într-o astfel de campanie. Ne-am bucurat să putem oferi și de această dată celor 60 de beneficiari nu doar o masă caldă ci și un zâmbet și o vorbă bună. În aceste vremuri în care individualismul este din ce în ce mai persistent, cred că solidaritatea și empatia trebuie să renască și să ne ghideze inclusiv pe noi, tinerii politicieni. Felicităm Asociația pentru tot ceea ce realizează pentru persoanele defavorizate și îi asigurăm de sprijinul nostru și pe viitor.” arata Presedinta TNL Cluj, Maria Forna

Leave A Comment

%d bloggers like this: