Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_3fcfe7_11.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home3/rcluj43/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2007
Dacian Cioloş, la Conventia Nationala : ne propunem sa organizam un prim congres al diasporei - PLUS - Cluj AM

Dacian Cioloş, la Conventia Nationala : ne propunem sa organizam un prim congres al diasporei – PLUS

December 8, 2019
56 Views
Uncategorized

Preşedintele Partidului Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş, a anunţat sâmbătă, la Convenţia Naţională a formaţiunii, intenţia de a organiza un congres al diasporei în primăvara anului viitor.

“Dragi colegi din diasporă, avem nevoie de voi în organizarea alegerilor locale şi sperăm să fiţi alături de noi. Şi pentru ca lucrul acesta să se poată întâmpla şi să mai găsim o modalitate prin care să reconectăm diaspora la ceea ce se întâmplă în ţară, la iniţiativa unor colegi şi colege din diasporă (…), ne propunem în primăvara anului viitor să organizăm un prim congres al diasporei – PLUS. E un prim pas prin care, dincolo de ceea ce se întâmplă în partid şi ceea ce facem în ţară, să arătăm că problema e aceeaşi şi că România e una, indiferent unde locuiesc românii”, a precizat Cioloş.

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: