Fostul presedinte al PSD Cluj, deputatul Nasra – Rezultat dezastruos al PSD în Cluj. Solicita DEMISIA de ÎNDATĂ a actualului președinte, Liviu Alexa.

November 25, 2019
256 Views

“Rezultat dezastruos al PSD în Cluj 

Nefericită seară, cel mai slab rezultat din istoria PSD în județul Cluj, într-un tur II (Victor Ponta, a obţinut 108.519 voturi, 26,17%, în 2014), sub bagheta intrusului care a ales treptat logica însingurării printre clujeni.

Cu un asemenea şaman al cuvintelor joase, care a jignit clujenii, jurnaliștii și colegii de partid, Clujul educat, Clujul civilizat, nu poate fi compatibil!

Pistoanele din motorul urii, deja uzate, nu mai pot să producă chiar și într-un partid politic, darămite într-o comunitate, empatie în jurul acelui frumos și simplu #împreună

Reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj, prin alungarea intrusului specializat în mineriadele cuvântului scris.

Au trecut nouă săptămâni, de politică a maxilarelor stoarse, a exclamațiilor de bulevard și a discursului vitriolic în politica clujeană. Ajunge!

Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc!

#Demisia !” arata  fostul presedinte al PSD Cluj ,deputatul Nasra

Leave A Comment

%d bloggers like this: