Perioada de înscriere a proiectelor pentru Gala Administratie.ro a fost prelungită

November 23, 2019
453 Views

Cea de-a XV-a ediţie a Galei Administraţie.ro – eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu – va avea loc pe 12 decembrie 2019, în Cluj-Napoca.

În urma numeroaselor cereri, termenul limită de trimitere a proiectelor propuse spre jurizare a fost prelungit până pe 28 noiembrie!

Gala Administrație.ro va premia – ca în fiecare an – cele mai valoroase proiecte derulate sau finalizate în 2019 de instituțiile administrației publice locale și centrale din România. Orice instituţie din administraţia publică poate înscrie proiecte la Gala Administratie.ro.

AICI PUTEȚI ÎNSCRIE PROIECTELE DUMNEAVOASTRĂ, PÂNĂ LA DATA DE 28 NOIEMBRIE: http://www.administratie.ro/formular-inscriere-proiecte-pentru-gala-administratie-ro-2019/

Cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie specifică vor fi premiate în cadrul Galei Administratie.ro 2018, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din instituțiile administrației publice, al asociațiilor profesionale din domeniu și al mediului universitar. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul Administratie.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publice va fi precedată de un Seminar dedicat Managementului modern în administrație.

La cele 14 ediții ale Galei Administrație.ro desfășurate până acum s-au acordat peste 400 de Premii de Excelență, din 11 domenii specializate ale administrației publice.

Dacă întâmpinați probleme tehnice în ceea ce privește finalizarea formularului de înscriere a proiectelor, vă rugăm să o contactați pe Ramona Topală, e-mail: ramona.topala@oamenisicompanii.ro, telefon 0729 039249.

Leave A Comment

%d bloggers like this: