Ciolos – Clujul vine şi cu neajunsuri pe care va trebui să le rezolvăm, legate şi de circulaţie, de riscul de poluare, aglomeraţia din oraş, de infrastrucutră şi de conectarea cu celelalte regiuni din jur.

„Vedem deja că succesul pe care îl are Clujul vine şi cu neajunsuri pe care va trebui să le rezolvăm, legate şi de circulaţie, de riscul de poluare, aglomeraţia din oraş, de infrastrucutră şi de conectarea cu celelalte regiuni din jur. O să venim la momentul oportun cu o viziune şi un program pe care noi îl vom propune pentru clujeni şi, evident, cu un candidat” arata Ciolos in conferinta de presa tinuta la Cluj-Napoca

„Noi credem că avem şanse şi perspective foarte bune în toate oraşele mari, şi nu doar în oraşele mari. Am început deja să construim o echipă care se va focaliza pe rural. În fiecare filială judeţeană avem un responsabil pe rural şi vrem să pregătim în mod specific şi adaptat candidaturile pentru mediul rural, pentru că în mediul urban avem în mod clar perspective foarte bune, vom prezenta candidaţi pentru toate aceste oraşe şi pentru Cluj-Napoca”

Leave A Comment

%d bloggers like this: