Daniel Buda – Guvernul PNL face pași concreți pentru realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj!

“După 3 ani de guvernare dezastruoasă a PSD-ALDE, timp în care proiectul Spitalului Regional de Urgență a fost sabotat și trecut pe linie moartă, iată că, într-o săptămână de Guvernare PNL, proiectul a fost deblocat. Ministrul Sănătății, domnul Victor Costache a transmis cererea de finanțare către Autoritatea de Management pentru POR, fiind primul pas către realizarea acestui important spital pentru județul Cluj și pentru întreaga regiune de Nord-Vest.
Potrivit ministerului Sănătății, este în pregătire procedura de achiziţie publică de servicii pentru elaborarea proiectului tehnic al Spitalului Regional de Urgenţă Cluj. Mai mult, ministerul Sănătății își asumă respectarea calendarului depunerii cererilor de finanţare, pentru a semna cât mai curând posibil contractele de finanţare cu AMPOR şi asigurarea sprijinului Comisiei Europene pentru realizarea acestor proiecte majore.
PNL a susținut construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj și a celor din Craiova și Iași, iar aceste proiecte reprezintă o prioritate a Guvernului Ludovic Orban” arata presedintele PNL Cluj,  Daniel Buda.

Leave A Comment

%d bloggers like this: