Daniel Buda – Doamna Adina Vălean a primit din partea Comisiei de Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European, undă verde pentru a ocupa funcția de Comisar European!

November 12, 2019
414 Views

“În cursul acestei dimineți, în cadrul Comisiei de Afaceri Juridice, al cărei membru supleant sunt, au fost evaluate declarațiile financiare privind posibilele conflicte de interese ale doamnei Adina Vălean, precum și ale domnilor Thierry Breton Și Olivér Varhelyi.

Dacă in cadrul propunerii din partea Franței, discuția a durat peste 1 oră și jumătate, în cazul doamnei Adina Vălean discuția a durat 3 minute și jumătate, concluzia unanimă a JURI fiind că doamna Adina Vălean poate trece în etapa următoare a procedurilor și să fie audiată în Comisia de Transport și Turism (TRAN). Decizia în acest sens a fost adoptată în unanimitate.

În cazul candidatului francez, în cadrul votului, au fost exprimate 12 voturi pentru și 11 împotrivă, iar in cazul cadidatului Ungariei a fost, de asemenea, unanimitate în vederea trecerii în etapa următoare, mai precis a audierii în comisia de fond.

Sunt convins că și în cadrul comisiilor de fond, doamna Adina Valean va confirma și va obține avizul pentru a deține funcția de Comisar European pentru Transporturi.”arata europarlamentarul Daniel Buda,      Preşedinte PNL Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: