#Prezidentiale2019/AEP informeaza ca a livrat catre institutiile prefectului buletinele de vot

November 7, 2019
266 Views

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că a livrat către instituţiile prefectului, spre a fi distribuite secţiilor de votare, buletinele de vot, ştampilele cu menţiunea “VOTAT”, timbrele autocolante şi alte materiale necesare la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, au fost transmise către instituţiile prefectului ecusoanele pentru membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare, o broşură în limba română şi una bilingvă, româno-maghiară, cuprinzând instrucţiuni şi reglementări privind alegerea preşedintelui României din 2019, potrivit unui comunicat al AEP transmis miercuri.

Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 632/2019 pentru aprobarea bugetului şi a cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru preşedintele României, cheltuielile pentru realizarea materialelor menţionate sunt suportate din bugetul de stat, prin bugetul Autorităţii Electorale Permanente.

La data de 5 noiembrie, valoarea totală a buletinelor de vot depăşea 2,3 milioane lei, iar a ştampilelor cu menţiunea “Votat” se ridica la peste 500.000 de lei. AGERPRES

Leave A Comment

%d bloggers like this: