Ministru Adrian Oros -Dincolo de speranță și încredere, momentul de astăzi este dublat de foarte multă responsabilitate.

November 7, 2019
270 Views

“Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor care mi-au oferit astăzi responsabilitatea de a conduce ministerul agriculturii într-o perioadă crucială pentru viitorul României!

Am toată încrederea că Guvernul PNL se va ocupa la modul cel mai serios de rezolvarea tuturor chestiunilor importante, iar agricultura se va afla în prima linie a priorităților noastre!

Dincolo de speranță și încredere, momentul de astăzi este dublat de foarte multă responsabilitate. Avem, de astăzi, o misiune pe cât de grea, pe atât de importantă: aceea de a le arata românilor, sătui de incompetentă și corupție, că lucrurile bune se pot realiza și în țara noastră.

Alături de premierul desemnat Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis, vom munci în fiecare zi pentru proiectul României normale, proiectul unui stat funcțional, în care politicienii sunt în slujba cetățeanului, și nu invers. Va fi o muncă permanentă, de echipă, o echipă puternică, formată din oameni profesioniști, care înainte de a se dedica cetății, și-au demonstrat competența în domeniile lor de activitate!

Îi așteptăm alături pe toți cei care vor sa se alăture demersului nostru de a clădi o Românie Normală!” arat Oros

Leave A Comment

%d bloggers like this: