Lia Olguța Vasilescu amenință cu plecarea din PSD .Olguta  Vasilescu s-a enervat crunt după cooptarea în partid a lui Cozmin Gușă.

October 29, 2019
607 Views

Scandal imens în PSD după ultima mutare a Vioricăi Dăncilă. Lia Olguța Vasilescu amenință cu plecarea din partid. Olguta  Vasilescu s-a enervat crunt după cooptarea în partid a lui Cozmin Gușă.

Scandal imens în PSD cu mai puțin de două săptămâni înaintea primului tur al alegerilor prezideniale. achiziția bombă a social democraților a scos-o din sărite pe Lia Olguța Vasilescu. Fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale nu este deloc de acord cu venirea lui Cozmin Gușă în PSD și amenință cu plecarea din rândul social democraților.

Mai mult, Vasilescu a și detaliat motivele pentru care nu este de acord cu venirea lui Gușă. Ex ministrul Muncii e surprinsă de reintrarea lui Cozmin Gușă în PSD și spune că îi e greu să fie coleg cu acesta, după ce a atacat cu sete partidul pentru a câștiga alegerile europarlamentare.

„Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Și eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 și a domnului Stănescu”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Cozmin Gușă, acționarul postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Gușă a ocupat în trecut funcția de secretar general, între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.

Leave A Comment

%d bloggers like this: