Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului și procurorilor

October 24, 2019
351 Views

Libertatea a intrat în posesia celor 20 de minute și 40 de secunde filmate chiar de către subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul dezastrului, și ascunse de superiorii lui. Astăzi restituim adevărul intervenției de la Colectiv celor care sunt adevărații proprietari ai filmărilor: victimele, familiile și cetățenii.
Citeşte întreaga ştire: Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

n cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX, Gabriel Popescu, supraviețuitor al incendiului, a declarat că „imaginile confirmă ceea ce supraviețuitorii susțineam. (…) Nu a fost o acțiune organizată”. Mihai Grecea, un alt supraviețuitor al tragediei, a afirmat că imaginile arată modul „lipsit de responsabilitate în care s-a acționat”. Gabriel Popescu, supraviețuitorul de la Colectiv care a sunat prima dată la 112 pentru a anunța izbucnirea incendiului din clubul bucureștean, a urmărit imaginile ISU ținute ascunse și spune că a retrăit acele momente. ”Aceste imagini confirmă ceea ce noi, supraviețuitorii, susțineam” . Bogdan Moleșag, unul dintre supraviețuitorii incendiului din Colectiv, a declarat în cadrul emisiunii „Adriana Nedelea la FIX” că filmările secrete din timpul intervenției pompierilor completează un tablou dureros, la patru ani de la tragedia soldată cu moartea a 65 de tineri. Valter Sienerth, tatăl lui Radu, unul din tinerii care au murit la Colectiv, spune că fiul său a fost un patriot și nu crede că România o să fie mai bine, după ce a văzut imaginile difuzate de Libertatea După ce a văzut pe Libertatea.ro imaginile ascunse timp de 4 ani, Irina Chelba, sora lui Alexandru Chelba unul dintre tinerii care au murit în incendiul de la Colectiv, a mărturisit că imaginile filmate de ISU și difuzate de Libertatea i-au stârnit furie și speră ca publicarea filmării să schimbe ceva.
Citeşte întreaga ştire: Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

 

Sursa Libertatea

Leave A Comment

%d bloggers like this: