#Spartan #Race #Cluj-Napoca, sâmbătă, în #Parcul #Etnografic „Romulus Vuia” și în #Pădurea #Hoia.

#Spartan #Race #Cluj-Napoca, sâmbătă, în #Parcul #Etnografic „Romulus Vuia” și în #Pădurea #Hoia🤩🤩🤩💪💪💪
Accesul este #gratuit pentru #spectatori!👨‍👩‍👧‍👦😀

Clujenii pasionați de sport și de aventură, indiferent de vârstă și de pregătirea fizică, sunt așteptați mâine, sâmbătă, 19 Octombrie, în zona Pădurii Hoia – Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din municipiul Cluj-Napoca, pentru a concura sau a asista la un eveniment de excepție – „Cluj Spartan Super & Sprint”.

#Spartan este o cursă pe teren accidentat, desfășurată într-o ambianță naturală și care implică o serie de obstacole de diferite tipuri și grade de dificultate – târârea pe sub sârma ghimpată, cățărarea pe frânghie, cățărarea pe diferite structuri din metal, căratul de monoliți sau efectuarea unor exerciții în apă și noroi, etc. Toate aceste elemente de aventură se vor regăsi și mâine pe traseul special pregătit de organizatori în perimetrul pus la dispoziție de Consiliului Județean Cluj în zona Muzeului Etnografic – Pădurea Hoia.

Principalele curse din #Spartan #Race – #Super și #Sprint sunt organizate cu starturi diferite, prima dintre ele începând chiar de dimineață, în jurul orei 8.00. Concurenții vor participa la diferite categorii individuale sau pe echipe, în funcție de preferințe: Elită, Grupă de vârstă, Training Groupuri şi Open. În cadrul acestora, participanții, cu vârste între 15 și 99 de ani vor avea de străbătut trasee pe parcursul cărora vor trebui să depășească până la 25 de obstacole diferite.

Nici cei mai mici nu au fost uitați! Pentru copiii cu vârste între 4 și 14,99 ani organizatorii au pregătit un traseu special dedicat, în care părinții vor putea șă-și urmărească de pe margine micuții spartani. 🤸‍♀️🤾‍♀️🤩🤩🤩

Așadar, dacă nu aveți planuri deosebite pentru ziua de sâmbătă, sunteți așteptați, cu mic, cu mare, să vă susțineți prietenii și cunoscuții spartani, dar și pe ceilalți atleți care au răspuns afirmativ invitației de participare, într-o atmosferă plină de bună-dispoziție! 🤩🤾‍♀️🤸‍♀️🤸‍♂️🎽👨‍👩‍👧‍👦💪

Accesul spectatorilor este #gratuit, astfel încât, printre altele, veți avea ocazia să admirați, într-o frumoasă zi de toamnă călduță, zecile de gospodării, instalații tehnice țărănești și biserici de lemn din incinta celui mai vechi muzeu în are liber din România.

Unic la nivel mondial, din perspectiva locației în care se desfășoară, acest eveniment care, anual, atrage milioane de participanți și spectatori în întreaga lume, întrunește toate premisele pentru a deveni unul de tradiție în #județul #Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: