Daniel Buda -PNL CLUJ a început CAMPANIA pentru alegerile prezidențiale 2019

“Alături de colegii mei din PNL Cluj, de primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, de viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Dan Tarcea, de vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, de primarul comunei Florești, domnul Horia Șulea, de consilierii județeni și locali, de tinerii și doamnele liberale, de colegii din Biroul Politic Județean și de simpli membri, am dat astăzi startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

În următoarea lună și jumătate de campanie, le vom transmite tuturor clujenilor din fiecare municipiu, oraș, comună și sat, faptul că președintele Klaus Iohannis este singurul garant al stabilității României, președintele care poate să readucă normalitatea în țara noastră.

▶️ O Românie normală este o Românie educată, care oferă copiilor o perspectivă clară de afirmare și promovare în viață prin muncă cinstită și prin performanță profesională.

▶️ O Românie normală încurajează inițiativele economice și oferă stabilitate și predictibilitate pentru dezvoltarea afacerilor care duc la creșterea bunăstării generale.

▶️ O Românie normală este o Românie în care instituțiile servesc cetățeanul și în care fiecare român este tratat cu respect.

▶️ O Românie normală este o Românie în care cetățenii au posibilitatea să se trateze civilizat, în spitale moderne.
#KlausIohannis #RomaniaNormala #PNL” arata presedintele PNL CLUJ Daniel Buda

Leave A Comment

%d bloggers like this: