Ponta – Noi vrem să rămânem în opoziție, dacă face PNL Guvernul.

October 10, 2019
269 Views

“În primul rând cred că am făcut ceva necesar pentru România, pentru social-democrație. Doamna Dăncilă chiar nu era potrivită.

Acum alături de colegii mei de la Pro România încercăm să facem un guvern social-democrat. Nu mi-am bătut propria echipă, s-au bătut singuri. Le-am spus de la dărâmarea Cabinetului Grindeanu. Le-am spus să facă restructurare, n-au vrut să audă.

Sunt foarte bucuros că au semnat 28 și au votat 31. Le bat un pic obrazul celor de la USR și PMP, care spuneau că noi facem jocuri, da, am făcut, a căzut Guvernul.

Oferta mea pentru foștii mei colegi rămâne valabilă acum, după moțiune. Ne așezăm la masă și susținem împreună un candidat comun, pe domnul Diaconu, și să contruim împreună o guvernare bună, așa cum am promis și puteam, dar a distrus-o domnul Dragnea.

Inclusiv m-am pregătit cu anumite puncte, dacă ne înțelegem cu colegii din PSD, merge la Cotroceni. Nu eu voi fi premier, că nu mă numește iarăși domnul Iohannis.

Am primit o mulțime de mesaje de tipul „am fost un prost, ai avut dreptate”.

Avem majoritate cu PSD și ALDE.

Cred că propunerea Corina Crețu ar trece cel mai repede și ar fi cea mai bună pentru postul de comisar european. Cu siguranță Extinderea este mai importantă decât Transporturile.

Noi vrem să rămânem în opoziție, dacă face PNL Guvernul.” a declarat Ponta

Leave A Comment

%d bloggers like this: