Viceprimar Tarcea – Începe programul privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

“Începând cu cu data de 14 octombrie 2019 va demara programul de distribuire a cererilor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, iar din 15 octombrie aceste cereri se vor putea depune la ghișeele primăriei.

Ajutorul de încalzire se acordă persoanelor cu domiciliul sau reședința valabilă în Cluj-Napoca în perioada sezonului rece (noiembrie 2019 – martie 2020), pe baza cererii şi declaraţiei pe propria răspundere, însoțită de actele necesare.

Pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie termică, energie electrică sau combustibili solizi, persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, dacă veniturile cumulate ale persoanei, familiei sau persoanelor care se gospodăresc împreună la aceaşi adresă, se situează sub:
– 1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încalzire cu agent termic;
– 786 lei/pers. familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încalzire cu agent termic;
– 750 lei/pers. pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună și folosesc pentru încalzirea locuinței gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi.

La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.

Formularele pot fi ridicate de la:
– Centrul de informare pentru cetățeni, – str. Moților nr. 1-3;
– Direcția de Asistență Socială și Medicală, – str. Venus fn. (între nr. 20 – 22);
– sediul TERMOFICARE NAPOCA SA, Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 79;
– primării de cartier.

Mai multe informații pot fi găsite accesând http://dasmclujnapoca.ro/…/comunicat-privind-acordarea-aju…/” arata edilul Tarcea

  1. Este posibil ca imaginea să conţină: interior

Leave A Comment

%d bloggers like this: