Stefan-Radu Oprea : Proiectul de Lege a mestesugarilor si artizanilor este in dezbatere publica si astept ca in scurt timp sa devina lege

September 28, 2019
258 Views

Proiectul de Lege a meşteşugarilor şi artizanilor este în dezbatere publică şi aştept ca într-un timp foarte scurt să devină lege, a declarat, vineri, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, la deschiderea Târgului Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri, de la Bran.

Potrivit unui comunicat al ministerului de resort, meşteşugarii şi artizanii români îşi prezintă produsele, în perioada 27 – 29 septembrie, la Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri, desfăşurat în incinta Muzeului Bran din comuna Bran, judeţul Braşov.

Prezent la deschiderea evenimentului, ministrul Ştefan-Radu Oprea a transmis participanţilor susţinerea constantă a instituţiei pe care o conduce pentru micul antreprenor care produce şi comercializează obiectele de artizanat.

“În programul nostru de guvernare este o prioritate Legea meşteşugarilor şi artizanilor. Ei trebuie sprijiniţi şi încurajaţi. Ministerul Culturii, membri ai Parlamentului şi reprezentanţi ai unor ONG-uri s-au implicat pentru a realiza acest act normativ. El este în dezbatere publică şi aştept ca într-un timp foarte scurt să devină lege. Vrem să ne asigurăm că va corespunde nevoilor reale ale artizanilor”, a declarat ministrul Oprea.

Leave A Comment

%d bloggers like this: