Delegație a companiei Turkish Airlines, în vizită la Consiliul Județean

September 27, 2019
266 Views

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a primit vineri, 27 septembrie 2019, vizita unei delegații a Companiei Aeriene Naționale a Turciei, Turkish Airlines, formată din managerul general, domnul Ahmet Akpinar, Alper Atalay – director de vânzări Cluj-Napoca și Murat Irdesel – specialist negocieri contracte.
În cadrul întâlnirii ce a avut loc la sediul forului administrativ județean au fost discutate principalele proiecte care vizează dezvoltarea și extinderea Aeroportului Internațional ,,Avram Iancu” Cluj, vicepreședintele Marius Mînzat prezentându-le oaspeților turci inclusiv proiectul de extindere a noii piste de decolare/aterizare a aeronavelor.
,,Extinderea noii piste a Aeroportului ,,Avram Iancu” va contribui esențial, alături de celelalte investiții pe care le-am derulat sau le derulăm în prezent, la creșterea traficului de pasageri și la intensificarea dezvoltării economico-sociale a județului Cluj și a întregii regiuni. Dorința noastră este ca numărul destinațiilor operate de pe aeroportul clujean să fie din ce în ce mai mare”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat.
În același timp, reprezentanții companiei turcești și-au manifestat dorința ca, în viitorul apropiat, numărul de zboruri ce vor fi operate de către aeronavele Turkish Airlines din Cluj-Napoca și înspre Cluj-Napoca să crească semnificativ, oferind astfel posibilitatea de a zbura și spre alte destinații ce nu sunt disponibile în prezent. Aceștia au precizat faptul că vor formula, în perioada următoare, o ofertă privind noi destinații ce pot fi operate de pe aeroportul clujean, vicepreședintele Consiliului Județean, domnul Marius Mînzat asigurându-i de întreaga deschidere și de tot sprijinul în vederea concretizării unor noi zboruri.

Leave A Comment

%d bloggers like this: