Cluj : CJ doteaza Spitalul de Recuperare cu aparatura in valoare de peste doua milioane de lei

September 21, 2019
237 Views

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj alocă Spitalului de Recuperare Cluj-Napoca peste două milioane de lei, pentru dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

“Consiliul Judeţean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, instituţie sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean, nu mai puţin de 2.364.750 de lei pentru achiziţionarea unor aparaturi şi echipamente medicale de ultimă generaţie. Concret, resursele financiare alocate vor fi utilizate pentru achiziţionarea de către Consiliul Judeţean Cluj a următoarelor aparate şi echipamente, care vor fi date în folosinţa spitalului: un ecocardiograf, două ecografe, două mese de operaţie, trei lămpi scialitice cu led, cinci monitoare funcţii vitale, patru defibrilatoare automate, un aparat de terapie cu unde electromagnetice, o combină frigorifică UTS şi diverse echipamente pentru blocul alimentar”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de CJ Cluj.

Potrivit preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe, forul pe care îl conduce va continua acţiunea de dotare şi modernizare a spitalelor clujene, mai ales că 2019 este “Anul Sănătăţii”. AGERPRES

Leave A Comment

%d bloggers like this: