Adrian Papahagi- îl voi vota pe Theodor Paleologu, de care mă leagă o veche prietenie.

August 30, 2019
467 Views

“Nu știu cine ce jocuri face în aceste alegeri. Dacă Andrei Caramitru are dreptate și Ponta-Tăriceanu-Dăncilă (prin Diaconu) fac cu Iohannis un blat de tip USL reloaded, e o mizerie.

Pozițiile anticreștine ale USR-PLUS și atacurile împotriva mea, simplu intelectual conservator neafiliat politic, ale multor simpatizanți de-ai lor (inclusiv suspendarea repetată a contului de Facebook) mă împiedică să îi votez.

Sunt convins că mulți oameni sunt în situația mea: nu pot vota nici USL+, nici USR+.

În ce mă privește, sunt liniștit: îl voi vota pe Theodor Paleologu, de care mă leagă o veche prietenie.

Mai sper ca această candidatură să dea semnalul relansării unei drepte a valorilor, a moderației și prudenței conservatoare, a bunei educații, a culturii clasice și creștine, a culturii libertății, a patriotismului necomplexat și deschis spre Occident, a reformismului și progresului lipsite de utopism progresist.

Nu m-ar deranja ca, peste câțiva ani, această dreaptă creștină și modernă să se confrunte cu o stângă “liberală” (modernistă prin definiție).

Vom vedea. Până atunci, facem ce putem. Singurul meu magisteriu în acest moment este cuvântul scris și rostit. Cu Dumnezeu, înainte!” arata Papahagi

Leave A Comment

%d bloggers like this: